İZMİR / BUCA - Buca Tütün İhracatçıları Birliği İlkokulu

May

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 499 bin öğretmen ve okul çalışanı için Covid-19 aşısı olma imkanı sağlandığını belirtti.

May

MEB'den son dakika yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Milli Eğitim Bakanlığı 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitime ilişkin yeni kararı paylaştı.

May

Milli Eğitim Bakanlığının Twitter hesabından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"17 Mayıs 2021 Pazartesi günü resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacaktır. Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar, 17 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak durum değerlendirmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacaktır."

MEB'den Okul Öncesi İçin Yüz Yüze Eğitim Kararı

Ara

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hemen herkeste bulunması gereken HES kodu artık şehir içi ulaşımda da ÖSYM sınavlarına başvuru esnasında da isteniyor ve bu kodu vermek zorunlu. Hayat Eve Sığar (HES) mobil uygulaması ile sahip olabileceğiniz HES kodu SMS ile sorgulanabildiği gibi, e-devlet üzerinden de alınabiliyor. Peki HES kodu nedir, nasıl alınır? HES kodu ne işe yarar?

EBA TV Haftalık Ders Programı 14 - 20 Aralık 2020

Öğretmenlerin 2020 Yılı Alan Değişikliği İşlemleri Duyurusu. 02.12.2020

Ara

Zümre öğretmenlerinin okula gelişleri ile ilgili haftalık program.

EBA TV Haftalık Ders Programı 30.11.2020 - 06.12.2020

Din Kültürü ve İngilizce Derslerimizin Haftalık Programı. 23.11.2020