Ekm

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 30 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır. Bütün velilerimiz davetlidir.

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü;

2022-2023 Öğretim Yılı Çalışma Takvimi

Tem

Okul Temelli Mesleki Gelişim Eğitim taleplerinin planlanıp uygulanması gerekli değerlendirilmelerin yapılabilmesi için Okul Temelli Mesleki Gelişim Eğitim taleplerinin değerlendirilmesi ve kılavuz ekindeki talep formlarının okullar tarafından düzenlenip, "Okul Temelli Mesleki Gelişim İlçe Değerlendirme Komisyonunda" değerlendirilmek üzere Müdürlüğümüze gönderilmesi hususunda;

Nis

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığının, ülkemizde bahar ve yaz aylarında görülen önemli bir zoonotik karakterli enfeksiyon hastalığı olduğu, başlıca kene tutunması veya keneyle temas sonucunda bulaştığı, bu hastalıktan korunmada kişisel korunma tedbirlerinin alınmasının büyük önem taşıdığından halkın bilgilendirilmesi ve farkındalığın oluşturulması hedeflendiği ilgi (a) yazıda belirtilmiştir.

Nis

23 Nisan Resim Yarışması Duyurusu ve Şartnamesi Ektedir.

Katılım sağlanması için gereğini rica ederim.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ARGE birimi tarafından düzenlenecek olan  "Geleceğin Yazarları" projesinin 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için İlimiz bünyesindeki ilk ve ortaokullara  her ilçeden en az bir ilkokul ve en az bir ortaokulun projeye katılımının sağlanarak uygulanacağı bildirilmiştir.

Söz konusu projeye dair  yönerge ekte gönderilmiştir.

Ekm

Okul öncesi ve ilkokulda sınıf içi değerlendirme süreçlerinin düzenlenmesi amacıyla, öğretmenler ve aileler için hazırlanan kılavuz kitaplarının, ayrıca; sınıf içi ölçme ve değerlendirme yöntemlerinin ihtiyaçlar doğrultusunda derse dahil edilmesi amacıyla öğretmenler, yöneticiler ve rehber öğretmenler için toplamda on bir alanda hazırlanan ölçme değerlendirme kılavuz kitapları...

Eyl

MEB 2022 Yılı Hizmetiçi Eğitim Planı İçin Talep Toplama İşlemi ile ilgili dokümanlar bu sayfadadır.

Tem

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında ilçemiz Kültür Sanat Çalışması Komisyonu tarafından ilçemizdeki tüm ilkokul öğrencilerine yönelik resim yarışması, ortaokul öğrencilerine yönelik şiir yarışması ve lise  öğrencilerine yönelik kompozisyon yarışması düzenlenmesi planlanmış olup, ekteki şartname doğrultusunda resim, şiir ve kompozisyon yarışmasının yapılmasına ilişkin Kaymakamlık Makamı'nın ilgi Oluru yazımız ekinde gönderilmiştir.

Tem

COVID19 Kapsamında Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Normalleşme ve Alınacak Tedbirler

Haz

Telafide Ben de Varım Programı kapsamında yapılacak iş ve işlemlere ilişkin Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün ilgi (a) yazısı yazımız ekinde gönderilmiş olup okulunuzda duyurusunun yapılması hususunda;

Bilgilerinizi ve  gereğini arz/rica ederim.

Özel Eğitim Öğrencileri İçin Telafi Eğitimi Programı

Haz

Öğrencilerin akademik gelişimlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen faaliyetlerin yanında fiziksel, sosyal-duygusal, kültürel ve sportif etkinliklerle de gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla "Etkinlik Kitapları" hazırlanmıştır.

Haz

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı Siber Güvenlik Dairesi Başkanlığı'nın kurumsal olarak gerçekleştirilecek bilgi ve belge paylaşımları, birebir veya grup iletişimleri ile bildirimler için yabancı menşeli mesajlaşma uygulamalarının kullanılmaması hakkındaki Bilgi İşlem Genel Müdürlüğünün ilgi (b) yazısı ekinde alınan ilgi (a) yazısı ekte gönderilmiştir.