Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında emekli öğretmenlerimize Hizmet Şeref Belgesi , plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliğimiz gerçekleşti.

Kas

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenler ile birlikte ilçemiz Karacaağaç Mahallesi Meşelik Mevkiinde bulunan ''Öğretmen Günü Hatıra Ormanına'' fidan dikimi yapıldı.

.....

May

Türkiye Cumhuriyetini zirveye taşıyacak ve geleceği aydınlatacak; bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyetin sahibi olan Türk gençliğine armağan edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

May

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Arzu Yankın Alkan koordinesinde, anasınıfı öğrencilerimiz ve velilerimiz, anneler günü temalı etkinlik yaptı.

Değerler Eğitimi - 2022 Nisan Ayı Örnek Öğrencileri

Değerler Eğitimi - 2022 Mayıs Ayı Teması: Dürüstlük

Turizm Haftası Panomuz.

Orman Haftasını Kutladık. 25/03/2022

Orman haftasında, ormanlarımızın değerini anlatan etkinlikler yaptık. 25/03/2022

Sinema Günleri etkinliğimizde, öğrencilerimiz, Ferdinand adlı filmi seyretti.

Kas

Ebediyete intikal edişinin 83. yıldönümünde, Atatürk'ü saygıyla anıyoruz. Eserlerini yaşatacağımıza söz veriyoruz.

Haz

Anasınıfı B Şubemiz, Eğlenceli Rakamlar Etkinliği Yaptı.

Haz

Okul bahçemizde, İZSU ekibi tarafından hasar verilmiş olan lavabo atık su borusunu kendimiz onardık.