Mrt

18 Mart Çanakkle Zaferi ve Şehitleri Anma Programı okulumuzda öğretmen,öğrenci ve velilerimizin katılımıyla büyük çoşkuyla gerçekleşti.

Mrt

12 Mart  İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Etkinliklikleri kapsamında okulumuzda yapılan İstiklal Marşını okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler Okulu Müdürümüz  Hüseyin COŞKUN tarafından ödüllendirildi.

Mrt

''12 Mart İstiklal Marşı'nın kabülü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü'' 103.yılında okulumuz öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve velililerimizin yoğun katılımı ile kutlandı.

Mrt

Okulumuzda Rehberlik Öğretmen Esin KIVRAK tarafından okulumuz velilerine ''Psikolojik Sağlamlık ve Sınır Koyma'' semineri verildi.

Mrt

Rehber Öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize ''Sınır Koyma''adlı seminer verildi.

Şbt

Okulumuzda ilkokullar fiziki etkinlik oyunlar kapsamında sınıf seçmeleri yapıldı.

Şbt

Okulumuzda ''Dilimizin Zenginlikleri'' Projesi kapsamında atasözü ve deyimleri etkinliği yapıldı.

Şbt

İzmir Gaz Yetkilileri tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik ''Doğal Gazı Güvenli ve Verimli Kullanma'' adlı seminer verildi.

Şbt

Okulumuz 1/A sınıfı ''Okuma Bayramı '' etkinliği düzenledi.

Şbt

Okulumuzda ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat Ayı Eylem Planı'' kapsamında çalışma yapıldı.

Şbt

Okulumuzda İzmir Doğalgaz A.Ş Müdürlüğünün çevre,doğa,insan ilişkilerini konu alan ''Ağaç Ev'' adlı tiyatro gösterimi yapıldı.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ tarafından 1. dönem yarıyıl tatil hediyesi olarak öğrencilerimize verilmek üzere hazırlanan İzmir Çocuk dergisinin 2. sayısı şimdi yanınızda. QR kodu okutmanız yada linke tıklamanız durumunda hemen ulaşabilirsiniz.

Ock

Okulumuzda ''Dilimiizin Zenginlikleri'' Projesi kapsamında Öğretmen Yazar Mediha TAMBAY IŞIKVER öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi.

Ock

Bilim Sanat Merkezi 2024 yılı aday belirleme çalışmaları kapsamında okulumuz Rehber Öğretmeni Nilgün BEKTAŞ tarafından velilerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı.