Projelerimiz

Şbt

Dyn-Ed İngilizce Eğitim Sistemi

May

Diyabetle ilgi eğitim ve bilinçlendirme çalışmaları kapsamında Bakanlığımız, Sağlık Bakanlığı ve Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Derneği arasında  “Okullarda Diyabet Eğitim Programı” adıyla protokol imzalanmıştır.

Okulda Diyabet Eğitimi konulu sunumlar bu sayfadan ulaşabilirsiniz .

Ara

Programın amacı temel olarak; İyi karakterli bireyler yetiştirmek, temel değerleri pekiştirmek, çocukların kendilerine ve topluma yararlı olacak temel değerleri psikolojik, bilişsel ve sosyal gelişimlerine uygun olarak kazanmalarını sağlamak, çocukların kazandıkları değerleri davranışla ifade etmeleri yönünde fırsat vermek, Karakter ve Değerler Eğitiminin ailede ve okulda paralel bir şekilde işleyişini sağlamaktır.

May

"Doğanın Pili Bitmesin" sloganıyla Atık Pil topluyoruz. Geleceğin teminatı çocuklarımızda geri dönüşüm bilincinin oluşturularak çevreye ve insan sağlığına zarar veren atık pillerin geri dönüşümünün sağlanması amaçlanmaktadır.

Pil, cep telefonundan saate, oyuncaktan kumandaya, dizüstü bilgisayarlardan işitme cihazlarına, fotograf makinelerine kadar hayatımızı kolaylaştıran sayısız cihazı çalıştırır.

Atık piller; kağıt,metal ve cam gibi atıklara göre daha az hacme sahip olmalarına rağmen onlardan binlerce kat fazla doğal yaşama ve insanlığa zararlı ağır metaller içerirler.

Siz de çevrenizde, apartmanınızda, okulunuzda atık pilleri toplayın atık pil kutularına biriktirin; çevrenizi koruyun.

Ock

“Beslenme Dostu Okul Projesi”  ile okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi ile okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması hedeflenmektedir.

Ara

Projenin temel amacı veli ziyaretleri ile ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerin aileleri ile işbirliğini güçlendirerek okul-aile arasındaki eğitsel birlikteliği sağlamaktır

Haz

Eğitim Bilişim Ağı ya da kısaca EBA, Türkiye´de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan sosyal nitelikli eğitsel elektronik içerik ağı. Bakanlığa bağlı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından tasarlanmıştır ve işletilmektedir.

Şbt

Ayın Öğrencisi Projesi´nde, derslerdeki akademik başarısı ve örnek davranışları dolayısıyla, her ay, her bir şubeden öğrenci belirlenerek ödüllendiriliyor.

İşte, okulumuz şubelerinde davranışları, etkinlikleri ve akademik başarısıyla örnek olan öğrencilerimiz:

May

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı koordinatörlüğünde, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen proje çerçevesinde, anaokulu, uygulama sınıfı ve ilkokul öğrencilerine salı ve perşembe günleri kuru üzüm dağıtılacak.

Ock

Okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi amacı ile Bakanlığımız ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Beyaz Bayrak Protokolü” yürürlüğe konulmuştur.

Okulumuz, beyaz bayrak sertifikasını yenilemek için başvuru yapmıştır.

Ock

Ayın Öğrencisi Projesi´nde, derslerdeki akademik başarısı ve örnek davranışları dolayısıyla, her ay, her bir şubeden bir öğrenci belirlenerek ödüllendiriliyor.