Vergi Bilincini Geliştirme Eğitimi 2019 Şubat

Çocuklara ve velilere Vergi Bilinci Eğitimi vermek amacıyla hazırlanmış olan içeriklere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Aşağıdaki linkleri kullanarak içerikleri izleyebilirsiniz (Web Tarayıcınızda Flash Player kurulu değil ise yüklemenizi isteyecektir).

İlkokul İçerikleri GÖSTER

Ortaokul İçerikleri GÖSTER

Lise İçerikleri GÖSTER

Aşağıdaki linkleri kullanarak içerikleri indirebilirsiniz(sıkıştırılmış dosyaları açmak için Winrar programına ihtiyacınız olacaktır). Sunum yapılacak ortamda internet bağlantısı olmaması durumunda veya sunum esnasında kesinti yaşanma ihtimallerini engellemek için tercih edebilirsiniz.

Öğrenci İçerikleri İndirme

İlkokul Öğrenci İçerikleri İNDİR
Ortaokul Öğrenci İçerikleri İNDİR
Lise Öğrenci İçerikleri İNDİR

Öğretmen İçerikleri İndirme

İlkokul Öğretmen Kılavuzu İNDİR
Ortaokul Öğretmen Kılavuzu İNDİR
Lise Öğretmen Kılavuzu İNDİR

06-02-2019

Proje kapsamında; 7 tane, birbirini aşamalı olarak izleyen senaryolar belirlenmiş, bu senaryolar çizgi anlatımlara dönüştürülmüş ve her birinin sonunda problem durumu verilmiştir. Problem durumları “Yedi Kapı” yaklaşımına göre belirlenmiştir.
Yedi kapı yaklaşımına göre oluşturulan problem durumlarında, öğrencilerin problemi belirlemeleri, anlamaları, çözüm aramaları beklenmiştir.

Öğretmenlerin sunum öncesinde öğretmen kılavuzunu incelemesi sunumun verimliliğini arttırması açısından önemlidir.
* Bu İçerikler Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlatılmış ve MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından uygun bulunmuştur.

25-02-2019

15-02-2019