Dyn-Ed İngilizce Eğitim Sistemi

DYNED Kılavuzları:

DYNED (Bilgisayara) Kurulum Dosyası için tıklayınız..>>

DYNED (Android Telefona) Kurulum Dosyası için tıklayınız..>>

Placement Testlerin Açılması ve Kullanıcı Şifrelerinin Dışarı Aktarılma İşlemleri için tıklayınız..>>

DYNED Program Kurulum Kılavuzu için tıklayınız..>>

DYNED Kayıt Yönetimi Sistemi Kullanım Kılavuzu için tıklayınız..>>

DYNED Excel İle Öğrenci Listesi Hazırlama ve Yükleme Kılavuzu için tıklayınız..>>

Excel Dosyası için tıklayınız..>>

======================================================================================================

• DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi, MEB´da kurulu sunucu bilgisayarlar üzerinden öğrencilerin İngilizce öğrenmelerini sağlayan bir eğitim aracıdır.
  • DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi ilköğretimin 4,5,6,7 ve 8. sınıflarında uygulanan İngilizce öğretim programlarını destekler niteliktedir. Ayrıca, öğrencilere okul veya evlerinde bilgisayar başında çalışma imkânı sunmakta, öğrencilerin çalışmalarının sonuçlarının öğretmenleri tarafından izlenmesi ve onlara rehberlik edilmesine olanak sağlamaktadır.
  • Bakanlığımız bünyesinde kurulan sunuculara öğrencilerin çalışmaları kaydedilecektir. Bu suretle öğretmenler ve yöneticilerce öğrencilerin çalışmaları izlenebilecek ve geri dönüt sağlanabilecektir.
  • Öğrencilerin çalışmaları esnasında bilgisayarlarında kurulum CD´sinin takılı olması veya kesintisiz İnternet bağlantısı kurmaları gerekmemektedir. Ancak ilk kurulum esnasında internet bağlantısının olması gerekir. Bunun haricinde kurulum yapıldıktan sonra çalışmalar 15 güne kadar öğrenci internete girmeden çalışabilmektedir. 15 günün sonunda internet bağlantısı sağlanarak çalışma günlüğü Bakanlığımız sunucularına gönderilmelidir. Ayrıca, sistem öğrenciye çalışma performansı hakkında "tutor" yazılımı vasıtasıyla geri bildirim sağlamaktadır.
  • Bilgisayar destekli interaktif bir sistem olan DynEd yazılımlarının kullanımı ile öğrencilerin öğrenme süreçlerine katkı yapılması sağlanacaktır. Öğrenme stilleri farklı olan öğrencilerin çoklu zekâ kuramı çerçevesinde bir çok duyu organına hitap eden bu tür yazılımların kullanılması ile öğrenme kalıcı ve anlamlı olacaktır. Ayrıca gramer ağırlıklı bir dil eğitimi değil, okuma, yazma, dinleme, konuşma temelinde dil eğitimi sağlamaya yönelik bu yazılım sayesinde öğrencilerin İngilizceyi tam olarak öğrenmesi amaçlanmaktadır.

Yayın: 21.02.2019 - Güncelleme: 21.02.2019 16:47 - Görüntülenme: 12663
Kaynak: http://izmir.meb.gov.tr/www/dyned/icerik/1055